snö snö och ännu mera snö

Guuú vad snö det är, jag har nog inte sett så mkt snö på hur länge som helst, iaf inte så mkt som har legat kvar så länge som det har gjort:) Snö är trevligt så länge det inte blir plusgrader ute, då blir det genast lite mindre trevligt!

Jobbar nu, det har gått ganska bra att jobba med min stukade fot, i fredags kväll hade jag dock jävligt ont i foten när jag kom hem, men nu har jag jobbat två dagar utan större problem! Så den ska nog bli bra snart tror jag.

Och min bantning går finfint, nu är jag nere på 6,5 kg :D så länge det går bra så är det ju bara kul och hålla på.
Jag sitter duktigt och fyller i vad jag har käkat och räknar kalorier varje dag ;) Jag får käka 2000 kalorier per dag, men jag brukar inte komma upp i mer än max 1300, och då äter jag ändå både frukost, lunch, mellanmål och kvällsmat! Precis så som man ska göra :)
Och så fort foten har blivit bra tänkte jag börja träna igen oxå, jag tränar ju gratis genom jobbet så det är ju perfa. Och gymmet ligger bara fem min från jobbet oxå, så det är bara att jag traskar dit när jag har slutat. Ska man hem mellan så är det ju lättare att det inte blir av (säger jag som har sagt hur länge som helst att jag ska gå dit och träna igen, meeen det har fortfarande inte blivit av, men nu har jag ju iaf nåt giltigt att skylla på;) )

sluta gnäll då!

Tja istället för att sitta o gnälla på sitt jobb borde man kanske vara massa glad att man ens har nåt, ja jag gnäller jämt på mitt jobb:P men jag tycker ju verkligen att det är pest!
O jag har fortfarande ont i foten så jag är hemma idag med och imorn, men jag hoppas kunna jobba på fredag, för egentligen har jag ju inte råd att vara hemma alls!! Men nu får man tydligen ta ut en semesterdag ist för att få en karensdag när man är sjuk (om man vill) men det känns ju lite drygt och slösa dom på det...hmm

Jag undrar vad det kostar med städhjälp? för jag skulle verkligen behöva det. Jag HATAR och städa! Just nu ser det mer eller mindre ut som en bomb skulle ha slagit ner här ;) Seriöst, jag har till och med julgranen uppe än, jag tänder dock den inte, jag har bara varit för slö för att plocka ner den:P nästan så man skämms ju...haha

jag är ganska imponerad av mej själv

Ja det är jag faktiskt :) på tre veckor nu har jag gått ner hela 5 kg, och då äter jag ändå mat, men bra mat... jag har till och med börjar käka frukost och mellanmål ;) och det funkar ju tydligen!

just nu håller jag på o tvättar, va tvungen o dra mej upp kl 6 imorse eftersom det va ända tiden som fanns på hela veckan när jag är ledig typ, och jag är verkligen i behov av att tvätta nu ;) Sist jag hade bokat tvättid tyckte jag tydligen att det va skönare o sova ;)
Så nu har jag precis käkat min äckelgröt till frukost o sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan gå o hänga upp den.

Jobbar kväll ikväll, men vet ej om jag ska åka och jobba, stukade typ foten igår och det gör förbannat ont ska jag säga, och allt är herr einars fel som envisas med att springa framför fötterna på mej, så jag hade ju att välja mellan att trampa på honom eller trampa konstigt, och det blev jääävligt konstigt, hela foten vek sej konstigt, och det gör bajsigt ont. Jag såg nog inte riktigt klok ut imorse när jag försökte ta me till tvättstugan med all tvätt ;)
Och nu ska jag halta mej tillbaka dit för att hänga upp den.

hejs!

hahaha

Vafan är detta då? Hur fel står det till hu huvudet på denna pojk? Det är ju synd om honom, honom skulle fan inte jag vilja stöta på, även om han bara är 11 år, eller hur gammal han nu kan var....vilket jävla freak säger jag bara!

kika här

RSS 2.0